De leukste zwevende verrassing uit een doos !

Helium ballonnen kopen

Helium ballonnen kopen om iets te vieren? Of juist om iemand anders iets te laten vieren of een boodschap op een leuke manier in te pakken? Een leuk idee, en tegenwoordig is het ook nog eens veel makkelijker dan je denkt. Helium ballonnen bestellen kan namelijk gemakkelijk via het internet. Gewoon bij ons natuurlijk. Je kunt altijd rekenen op scherpe prijzen, een breed aanbod aan verschillende ballonnen en oog voor kwaliteit.

Neem vooral eens een kijkje op de website om te zien wat de mogelijkheden zijn en hoe scherp onze prijzen zijn voor de helium ballonnen die jij wilt bestellen via het internet. Heb je vragen of zoek je een specifiek product dat je niet direct kunt vinden? Neem dan gewoon even contact met ons op zodat we je direct persoonlijk verder kunnen helpen. Op onze contactpagina vind je alle mogelijkheden om direct contact met ons op te nemen via mail, telefoon of het contactformulier.

Bekijk assortiment

Wanneer helium ballonnen bestellen?

Er zijn tal van gelegenheden waarbij helium ballonnen prima passen. Bijvoorbeeld de gelegenheden waarbij je normaal een feestelijk kaartje stuurt. Of een bos bloemen. Kaartjes en bloemen krijgen mensen echter al meer dan genoeg tijdens verjaardagen en jubilea. Wil je het wat unieker aanpakken en echt leuk maken voor de ontvanger? Denk dan eens buiten de standaardoplossingen. Helium ballonnen kopen is een leuke manier om iemand te laten weten dat je aan die persoon denkt. Het is ook een leuke manier om iemand een hart onder de riem te steken, op te vrolijken of te feliciteren.

Met ons brede aanbod aan helium ballonnen vind je altijd een ballon die bij de gelegenheid of situatie past. We hebben alle soorten, maten, kleuren, vormen en boodschappen die op de ballonnen geplaatst zijn. Kijk vooral eens naar de vele helium ballonnen in ons aanbod om te zien welke van de ballonnen geschikt is. Wil je dat we met je meekijken naar de beste optie voor jou? Dan neem je gewoon even contact met ons op. We helpen je graag verder namelijk.

Helium ballonnen bestellen

Hoe wordt de ballon eigenlijk verstuurd?

Wanneer jij een bestelling plaatst op onze website, dan maken wij de bestelling voor je klaar. We vullen de gewenste ballon met helium, plaatsen er eventueel een persoonlijke boodschap op en voorzien de ballon van een ballonkoord met een gewichtje. Dit gewichtje zorgt ervoor dat de ballon niet direct wegvliegt wanneer de ontvanger de doos wat onachtzaam openmaakt.

Vervolgens wordt de bestelling verstuurd naar het adres dat jij opgegeven hebt. We raden je sterk aan om het adres van de jarige op te geven, of de persoon die iets viert en die je wilt verrassen. De doos wordt netjes geleverd op het opgegeven adres, waarna de ontvanger verrast wordt.

Retourneren is niet mogelijk omdat de ballon gevuld wordt met helium. Vanaf dat moment blijft de helium ballon gemiddeld nog 7 dagen in goede staat; deze blijft dus gewoon zweven. Zo weet je zeker dat de ontvanger langere tijd kan blijven genieten van jouw geschenk. Een leuke manier om iemand te verrassen dus!

Kunnen jullie garanderen dat de bestelling op tijd aankomt?

In 98% van de gevallen wel, maar de volle 100% kunnen we niet garanderen wanneer je kiest voor helium ballonnen bestellen bij ons. Dat heeft een reden; wij verzorgen de levering van de bestellingen niet helemaal zelf. Wij zorgen ervoor dat de ballonnen opgeblazen worden, ingepakt worden en aangeboden worden bij DHL. Vanaf dat moment zijn we afhankelijk van DHL zelf. In de meeste gevallen gaat dit overigens gewoon goed en komen de ballonnen op tijd aan.

Je kunt je bestelling overigens gewoon volgen wanneer je dit wilt. Je krijgt van DHL namelijk een track en trace code, waarmee je altijd precies weet waar jouw pakket is. Op die manier kun je ook goed inschatten wanneer het pakket aangeboden wordt aan de ontvanger!

Kan ik een persoonlijke boodschap kiezen bij helium ballonnen bestellen?

Kies je voor helium ballonnen bestellen bij ons, dan kun je altijd kiezen voor een persoonlijke boodschap. Deze boodschap printen wij voor je uit op een kaartje, dat aan het ballonkoord met het gewichtje bevestigd wordt. Op die manier kun je het nog persoonlijker maken zonder te veel moeite.

We raden je aan goed te letten op de spelling. Wij printen de boodschap namelijk precies zo uit als we die aangeleverd krijgen. Dat betekent dat we geen enkele verandering doen. Wij zorgen ervoor dat de ballonnen goed gevuld en bezorgd worden; het opmaken van het kaartje dat wij voor je printen, dat laten we volledig aan jou over.

Helium ballonnen bestellen; maak er iets leuks van!

Ons brede aanbod aan helium ballonnen zorgt ervoor dat je altijd een helium ballon kunt vinden voor de gelegenheid die jij hebt. Zoals een verjaardag, inclusief leeftijd ballonnen. Of speciale ballonnen om een jubileum te vieren, iemand een bedankje te sturen voor de hulp of gewoon iemand op te monteren. Kijk vooral eens naar de verschillende ballonnen om te zien welke ballon het beste past bij wat jij iemand wilt sturen.

Om het je makkelijker te maken, hebben we de verschillende ballonnen verdeeld in categorieën. Deze vind je bovenaan de pagina, en je kunt gewoon direct op de verschillende groepen klikken waarna je het hele aanbod in beeld krijgt dat bij de categorie past.

Vervolgens klik je op de ballon van jouw keuze, geef je het aantal ballonnen in dat je nodig hebt en plaats je deze in de winkelmand. Makkelijker kunnen we het niet maken voor je. Kom je toch vast te zitten tijdens het bestelproces, om welke reden dan ook, dan kun je altijd contact met ons opnemen zodat wij je persoonlijk verder kunnen helpen. We hebben niet alleen aan breed aanbod aan ballonnen tegen scherpe prijzen, we zorgen er ook graag voor dat jij het makkelijk hebt als klant bij ons. Dat is namelijk minstens zo belangrijk; zo is het niet alleen leuk voor de ontvanger, maar ook voor de verstuurder.

Nog makkelijker helium ballonnen kopen op het internet

Wanneer we zeggen dat we het je makkelijker willen maken, dan menen we dat. Daarom kun je bij ons helemaal zelf kiezen hoe je wilt betalen. Je kunt bijvoorbeeld gewoon betalen met PayPal, met iDeal en uiteraard ook met VISA en Mastercard. Je kunt de betaling ook handmatig per bank doorvoeren. De gegevens die je nodig hebt, vind je op de pagina met betaalmogelijkheden. Let er wel op dat de bestelling pas in orde gemaakt wordt wanneer we de betaling zichtbaar op onze rekening hebben staan. Heb je haast, dan is het dus verstandiger om te kiezen voor iDeal, VISA, PayPal of Mastercard. Dan weet je zeker dat de helium ballonnen op tijd verstuurd kunnen worden.

Vandaag nog jouw helium ballonnen bestellen bij Ballonvertier.nl

Heeft iemand binnenkort iets te vieren en wil je iets leuks opsturen? Of wil je jezelf verwennen met een uniek geschenk waar je dagenlang van kunt genieten? Ga dan direct naar het aanbod om te bekijken welke helium ballonnen het meest aanspreken. Kom je er niet uit of heb je vragen over de mogelijkheden en service die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op via de contactpagina; we helpen je graag verder!